Levertijd en verzendkosten (1 tot 3 werkdagen)

Leveringstermijn:

Wanneer een artikel op stock is, sturen wij het artikel op naar de klant 1 tot 3 werkdagen na bestelling.  

Wanneer een artikel niet in stock is, wordt dit verstuurd na ongeveer 6 dagen.

Of levering effectief de dag erna volgt, hangt af van de courier.

 

Elk artikel dient volledig betaald te zijn vooraleer Het Vijverhuis Deinze tot levering overgaat.  

 

Indien er niet tijdig geleverd kan worden, verwittigd Het Vijverhuis Deinze altijd de klant voor het verstrijken van de voorziene leveringstermijn. Wordt dit niet gedaan, kan de klant kosteloos afzien van de  bestelling. In dat geval betaalt Het Vijverhuis Deinze de klant uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding terug.  

 

Indien de geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, of niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbron vermeld staan, of niet overeenkomen met de artikelen die de klant had besteld, moet de klant dit zo snel mogelijk en zeker binnen de 3 dagen melden. De klant moet de artikelen dan binnen de 14 dagen terugsturen na ontvangst. De klant doet deze melding eerst via info@hetvijverhuisdeinze.be en illustreert dit met een foto. Heeft de klant dan toch nog vragen, kan de klant contact opnemen met één van de medewerkers op het email adres info@hetvijverhuisdeinze.be

 

Het Vijverhuis Deinze kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die de onderneming heeft aangesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen.

 

Verzendkosten :

Artikelen worden gratis naar de klant verzonden vanaf een bedrag van 55 euro. 

Bij een bedrag lager dan 55 euro worden 6,95€ verzendkosten gerekend. 

 

Klanten kunnen er ook voor opteren om het product op te halen in 1 van onze lockers buiten openingsuren.