Koi's

Hikari® visvoer is gemaakt van de beste ingrediënten en bevat alle essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen die nodig zijn om de schoonheid en gezondheid van vijvervissen te behouden en te verbeteren.

Hikari® voer is rijk aan gestabiliseerde vitamine C, dit optimaliseert het immuunsysteem van de vis en draagt bij aan de natuurlijke afweer tegen infecties en ziekten.

Het geheim van Saki-Hikari is Hikari Germ™

Deze levende bacteriën (lactobacillus) worden toegevoegd aan Saki-Hikari en zorgen voor een optimale darmwerking. Het resultaat is een uitzonderlijk goede spijsvertering, een snelle en constante groei, minder watervervuiling en vuilophoping. De Hikari Germ bacteriën worden ook wel Probiotics genoemd.

De gunstige werking van deze bacteriën is niet alleen bekend bij kwekers. Ook in producten voor menselijke consumptie, zoals yoghurt en Yakult®, wordt gebruik gemaakt van deze nuttige bacteriën.

Saki-Hikari® is het meest effectief bij blijvend dagelijks gebruik. De voordelen van de Hikari Germ nemen af bij onderbreking en wanneer het gemixt wordt met andere voeren.