Retourneren

 

RETOURPROCEDURE :

Het kan uiteraard voorvallen dat een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet. U kan die aankoop dan binnen de 14 kalenderdagen na levering, terugsturen, zonder enige reden.

Een artikel mag retour:

  • als het artikel zich in zijn originele staat bevindt, compleet en onbeschadigd, en teruggestuurd wordt in de originele verpakking. Indien het artikel beschadigd bij u aankomt, moet je dit binnen de 12u melden via info@hetvijverhuisdeinze.be. De mail moet voorzien zijn van een foto waaruit de schade blijft. Het Vijverhuis stuurt u dan verdere instructies.
  • als het artikel ongebruikt en niet gemonteerd is geweest.
  • bij voorkeur in de originele en onbeschadigde verpakking (ook geen aantekeningen of dergelijk).
  • als er een houdbaarheidsdatum op staat, en het artikel niet geopend is, of de verzegelde zegel niet verbroken is.

Retourartikelen worden NIET geaccepteerd indien:

  • ze geïnstalleerd, gebruikt, bevuild, beschadigd of onvolledig zijn.
  • de verpakking (of een deel ervan) zodanig geopend werd, dat ze niet meer als nieuw verkocht kunnen worden.

De klant meldt de retourzending eerst aan via e-mail naar info@dedierenvriend.be. Na bevestiging van Het Vijverhuis Deinze kan je het artikel terugsturen naar Het Vijverhuis Deinze, Emiel Clauslaan 69, 9800 Deinze.  Gelieve hiervoor gebruik te maken van het wettelijke herroepingsformulier:

https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant en op eigen risico. Wanneer het artikel correct ontvangen is door Het Vijverhuis Deinze, maken wij binnen 14 kalenderdagen het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten en de kosten die je gemaakt hebt om het artikel terug te sturen) over op je rekening.

 

Je kan het artikel ook afgeven in de fysieke winkel, Het Vijverhuis Deinze, Emiel Clauslaan 69, 9800 Deinze, tijdens de openingsuren. Je krijgt een ontvangstbewijs en wij maken het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten) binnen 14 kalenderdagen over op je rekening.

 

Als je voor 50 € of meer besteld hebt, rekenen we geen verzendkosten aan. Mocht je een gedeelte van je bestelling willen retourneren en na je retourzending is het uiteindelijke aankoopbedrag lager dan 50 € (100 € voor Luxemburg, 150 € voor Frankrijk), dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. Deze verzendkosten worden dan in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

 

Indien de door Het Vijverhuis Deinze geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, of niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die de klant had besteld, moet de klant dit zo snel mogelijk en zeker binnen de 3 dagen melden en de artikelen terugsturen naar Het Vijverhuis Deinze binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst. Je meldt dit eerst per mail  aan info@hetvijverhuisdeinze.be  en illustreert dit met een foto. Heb je vragen hierover dan kan je contact opnemen met één van onze medewerkers op het e-mailadres info@hetvijverhuisdeinze.be