Waarvoor kan u bij ons terecht

Doordat we als winkel niet open zijn op zaterdag, hebben wij voor lockers gezorgd waardoor ophaling na de uren of in het weekend mogelijk is. Geef gerust een seintje als we u hiermee van dienst kunnen zijn. 

 

  • Wij denken mee bij uw doe-het-zelf  vijverproject  -  Of dit nu een siervijver / zwemvijver / koi vijver is, bij ons vindt u de perfecte sparringspartner om uw project te bespreken.  Alle mogegelijkheden zijn bespreekbaar : upflow / downflow / externe filter / beat filter / ..  we bekijken met u de mogelijkheden passen het project aan afhankelijk van uw budget  en voorkeuren.

 

  • Verkoop van vijvermaterialen  : waterbehandelingsproducten / filters / pompen / UVC / Robots / vissenvoeding / planten / vissen / .....  We hebben veel materialen in stock, maar er zijn altijd zaken die we op bestelling doen. We kopen aan bij de grootste vijverleveranciers, dus we geraken aan alles. Vraag ernaar en wij maken een prijs op maat. 

 

  • Digitale wateranalyse van siervijvers, koi-vijvers, zwemvijvers en biopools   - Sinds enkele jaren doen wij electronische watertesten. Deze zorgen voor meer nauwkeurigheid en geeft ons de mogelijkheid om verder te kijken dan de standaard waarden. Hierdoor kunnen we besluiten waarom u veel algen hebt, of waarom uw planten niet goed groeien. We zoeken mee naar een oplossing voor uw probleem. 

 

  • Advies over aanleg / onderhoud van uw vijver  - wenst u een vijvertje aan te leggen of weet u niet hoe u die pas aangelegd vijver moet onderhouden? Dan geven wij u graag advies wat de beste aanpak is. Niemand verplicht u onze methode te volgen, maar doorheen de jaren hebben wij al gezien dat het wel werkt. 

 

  • Het huren  van een waterstofzuiger / robot - Hiervoor neem je best contact op met Tom of Bart. Zij kunnen kijken wanneer de stofzuigers of robots beschikbaar zijn. We hebben er meerdere in omloop, dus we zoeken een datum dat voor u past. 

 

  • Wenst u enkel een folie te vernieuwen? Dan vindt u bij ons EPDM rubberfolie van Firestone.  We rekenen graag uit wat u juist nodig heeft, met zo weinig mogelijk verlies.   Ofwel wenst u een 3D-folie te gebruiken plaatsen. Deze op maat gemaakte rubberfolie wordt digitaal uitgemeten en dan met behulp van u geplaatst op een tijdstip dat het u past. 

 

  • Omdat onze openingsuren niet altijd gunstig zijn voor iedereen, hebben wij lockers voorzien.  Dit maakt pick-up and go mogelijk tijdens de weekenden en s avond. 

 

 

Meer info over locatie en openingsuren.